OFFLINE

Szenteltvizes jégkrémet dobtak piacra sok alkohollal

2012. június 2., szombat 10:06

Angliában valaki nagyot álmodott a jégkrémpiacon, mivel mostantól kapható a Vice Lolly nevű termék. Az egy dolog, hogy baromi menő pisztoly alakja van, de ráadásul meglehetősen sok abszint is van benne, ha pedig ez nem lenne elég, háromnegyed rész szenteltvizet is tartalmaz. Abból sem akármilyet, mert a 19 fontba, azaz nagyjából 7000 forintba kerülő Vice Lollyhoz lourdes-i forrásból hozzák a vizet, ami sok katolikus szerint gyógyító erővel bír. A provokatív termékhez szerencsére provokatív reklám is jár, ezért a Vice Lollyt egy jégkrémet meglehetős kéjjel nyalogató apáca promózza, csak hogy igazán összeálljon a kép.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta