Cannes legjobb és legrosszabb sminkjei

A tucatnyi fogadás, filmpremier és a vörös szőnyegen bemutatott szebbnél-szebb estélyi ruha után véget ért a Cannes-i filmfesztivál és ahogy az Oscar díjkiosztón, vagy a Golden Globe-on sem csak a ruhákat, cipőket és ékszereket nézzük meg közelebbről, most Cannes-i sminkmustra következik. Hisz egy jó smink és frizura nélkül a designer-ruha mit sem ér.

Kirsten Dunst gyakran nem a legelegánsabb színésznő a vörös szőnyegen, ám a Jack Kerouac kultikussá vált regényéből készült 'Ont he Road' című film premierjén igazi sztárként jelent meg nőies és elegáns Dior ruhában, Louis Vuitton ékszerekkel és szőke, lágyan hullámos hajjal.

Az 1979-ben született Kelly Brook, aki áttetsző fürdőruhában is illegette magát idén Cannes-ban, (Keith Lemon The Film című alkotását népszerűsítette) a vörös szőnyegen drámai hatású, hatvanas éveket idéző macskaszemekkel jelent meg: a túl sok fekete festék és a szemceruza  eléggé megváltoztatta az angol glammodell tekintetét.

Siobhan Reilly színésznő visszafogott zöld ruhájához, arcszínéhez és gyönyörű kék szeméhez meglehetősen sötét szemfestéket választott Ken Loach 'The Angel's Share' című filmbemutatójára, ami elnyerte a zsűri díját is.

Siobhan Reilly
Siobhan ReillyGeorge Pimentel

Diane Kruger teljesen hibátlan sminkkel és frizurával jelent meg a 'Killing Them Softly” premierjén, oldalán a Dawson és a haverokból ismerős Joshua Jacksonnal. Az 1976-ban született német származású színésznő fehér Nina Ricci ruhát, Judith Leiber táskát, Prada cipőt és egy Boucheron gyűrűt választott az érdekes karakterekben bővelkedő film vetítésére.

Diane Kruger
Diane KrugerDominique Charriau

Tea Falco egy egészen szép váll- és övmegoldású ruhában jelent meg Bernardo Bertolucci 'Io E Te' című filmjének premierjén. Ám a Niccolo Ammaniti regénye alapján készült film bemutatójáig úgy tűnik, mintha nem ért volna oda a színésznő fodrásza, így a ruhát  egy aranyos, kócos fonott tincs kísérte végig a vörös szőnyegen.

Tea Falco
Tea FalcoDominique Charriau

Az 1984-ben született Victoria's Secret angyal, Karolina Kurkova fekete, pikkelyes Roberto Cavalli sellőruhája mellé az idei szezon legmenőbb sminkjét, a gót stílusú sötét árnyalatú rúzst választotta, amitől olyan hatást kelt a 'Killing Them Softly' premierjén, mintha vörös borba áztatta volna ajkait.

Karolina Kurkova
Karolina KurkovaGareth Cattermole
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek