OFFLINE

Már a Puma is dubajozik

2012. május 30., szerda 14:21

A Közel-Keleten megrendezett utcai cipő csúcstalálkozóra, a Sole DXB-re nemrég került sor Dubaiban. A 150 éves múlttal rendelkező Dubai ismert néhány érdekes dologról, de a cipőkultúra eddig még nem tartozott közéjük. Az Alserkal sugárúton helyet kapó eseményre több mint ötezer ember volt kíváncsi, a hatalmas tömegben hírességek, gyűjtők, tervezők és rajongók fordultak meg, hogy megnézzék a legnagyobb márkák bemutatóit, performanszait és graffitiversenyeit.

Erre az alkalomra a Puma összeállt az EAE tervezőivel, az Esmod és a Heriott designer iskolákkal, akikkel létrehozták az ikonikussá vált T7 kabát couture változatát, a „Built for One” 40 éves évfordulója alkalmából. Az impozáns terveket Zayan Ghandour, Emperor 1688, Tahir Sultan, Essa, Michael Cinco, Ezra, Furne One, és Hatem Alakeel készítették a sportmárkának.

„Az együttműködés a Pumával nagyon gyümölcsöző volt, a kiválasztott osztály nagyon élvezte a munkát a streetwear projectben. Több érdekes Puma T7 kabátot is átalakítottak nagyon rövid idő alatt” – mondta a Dubai Esmod egyetem művészeti igazgatója. A 250 darab limitált szériás kabátot május 1-től lehet megvenni a Dubai Mall-ban 400 Dhs-ért, 24800 forintért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta