Már a Puma is dubajozik

A Közel-Keleten megrendezett utcai cipő csúcstalálkozóra, a Sole DXB-re nemrég került sor Dubaiban. A 150 éves múlttal rendelkező Dubai ismert néhány érdekes dologról, de a cipőkultúra eddig még nem tartozott közéjük. Az Alserkal sugárúton helyet kapó eseményre több mint ötezer ember volt kíváncsi, a hatalmas tömegben hírességek, gyűjtők, tervezők és rajongók fordultak meg, hogy megnézzék a legnagyobb márkák bemutatóit, performanszait és graffitiversenyeit.

Erre az alkalomra a Puma összeállt az EAE tervezőivel, az Esmod és a Heriott designer iskolákkal, akikkel létrehozták az ikonikussá vált T7 kabát couture változatát, a „Built for One” 40 éves évfordulója alkalmából. Az impozáns terveket Zayan Ghandour, Emperor 1688, Tahir Sultan, Essa, Michael Cinco, Ezra, Furne One, és Hatem Alakeel készítették a sportmárkának.

„Az együttműködés a Pumával nagyon gyümölcsöző volt, a kiválasztott osztály nagyon élvezte a munkát a streetwear projectben. Több érdekes Puma T7 kabátot is átalakítottak nagyon rövid idő alatt” – mondta a Dubai Esmod egyetem művészeti igazgatója. A 250 darab limitált szériás kabátot május 1-től lehet megvenni a Dubai Mall-ban 400 Dhs-ért, 24800 forintért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek