OFFLINE

Lyukas hátú ruhákkal nyomul Szegedi Kata

2012. május 29., kedd 13:53

Szegedi Kata az egyik legfiatalabb tervező a hazai élmezőnyben, ruhái külföldön sem ismeretlenek, gyakran feltűnnek nagy divatmagazinok oldalain is. A vagány és innovatív ruhákban utazó Katát már azelőtt az „ Év fiatal divattervezője díjjal” jutalmazták, hogy befejezte volna tanulmányait a KREA Kortárs Művészeti Iskolában.

A tervezőnő készített már ruhákat a Moloko egykori énekesének, Roisín Murphy-nek és Nicki Minajnak is, nemrég pedig a Capsula multibrand store –a USE unused csapata után– Szegedi Katát és Benus Danit kérte fel az üzlet munkaruháinak megtervezésére.

Szegedi Kata nemrég elkészítette 2012-es tavaszi-nyári lookbookját: az új, modern nőket megszólító kollekció anyag- és színhasználatban kontrasztos, játékos, vonalvezetésében nagyon feminin. Az árakról sajnos még nincs információnk, de a hátul direkt lyukas, rövid ujjú kabátba egyből belezúgtunk és a fehér színű ruhákat is nagyon szeretjük.

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta