OFFLINE

Így öltözzön hipszter Sarah Fergusonnak!

2012. május 29., kedd 09:07

Sarah Ferguson harminc évvel ezelőtti szettjét napjaink hipszterei és indie rajongói valószínűleg gondolkodás nélkül magukra öltenék. Az 1959-ben született yorki hercegné virágmintás ruhában, túlméretezett napszemüvegben, ölébe vetett kabáttal és kócos frufruval ül a makulátlan, báránymintás outfitben megjelent Diana mellett Európa legtekintélyesebb póló klubjában, a Guards Polo Clubban 1983-ban.

A botrányoktól nem mentes hercegné összeállítását ma már bármelyik vintage boltban és bolhapiacon könnyen be lehet szerezni, de a fast fashion üzletek is rogyásig vannak hasonló együttesekkel. A Mangóban például egy mustársárga, fonott bőröv 3995 forintba kerül, ugyanitt kapni virágmintás ruhát is 7995-ért, a Zarában menő, nagyméretű napszemüvegek közül lehet válogatni 5995 forintért, az átmeneti kabát pedig 17995 forintba kerül. Fehér és kék vászoncipő a H&M-ben kapható a legbarátibb áron, 2490 forintért. Már csak egy elviteles kávéspohár kell a kézbe és kész is hipszter hercegnés megjelenés!

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta