OFFLINE

Esküvői Ugg-tól forog a gyomrunk

2012. május 29., kedd 19:05

Aki aggódik, hogy az esküvőjén feltöri a lábát a magassarkú menyasszonyi cipő, vagy sosem hord ilyesmit és úgy érzi, nem is az ő stílusa, viszont nem mond nemet az ízléstelenségre, annak már megint az UGG kínálja a megoldás. A hétköznapi viseletként is megosztó báránybőr csizma gyárjóta most úgy gondolta, hasít egy szeletet a nagy esküvő-bizniszből és legújabb kapszulakollekcióját a menyasszonyoknak ajánlja. A fehér, gyöngyházas, fényes, Swarovski kristályos, flitteres csizmákkal és egy hozzájuk passzoló, szőrös, lábujkközös, masnis papuccsal vége a kényelmetlen sarkoknak, a vízhólyagoknak, a fázó lábnak és nem kell pedikűrözni sem! Galériánkban megnézheti a rettenetes darabokat és álmodozhat a nagy napról, ha pedig úgy döntött, hogy kiborítja a násznépet és megveszi az ünnepi csizmákat, a gyártó oldalán 190 dollártól (45500 forint) kínált csizmát rendeltesse meg egy külföldi ismerősével, vagy várjon türelmesen, hátha az eBay-en hamarosan felbukkan ez a csoda!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta