OFFLINE

Már nem csak a menyasszonyok járnak fehérben

2012. május 28., hétfő 09:03

Carrie Bradshaw panaszkodott egyszer a Szex és New Yorkban, hogy ő sosem lesz az a nő, aki képes úgy felvenni egy fehér ruhát, hogy azt azonnal be ne piszkolná vagy ne ömlene rá valami. Nem állítjuk, hogy nálunk nem működik ez a féle gravitációs vonzás fehér ruhák esetében, de a közelgő meleg előcsalja a frissességet árasztó fehér ruhák utáni vágyat, legyen az jeges hófehér, tojáshéjszín, törtfehér, pezsgőszín, beige vagy vaj, halványkékbe vagy szürkébe hajló fehér.

Már csak azt a trükköt kell elsajátítani, hogy hogyan tudnánk úgy végigcsinálni egy napot fehérben, hogy tiszták maradjunk és ne nézzünk ki úgy, mint egy menyasszony. Galériánkra kattintva megtudhatja a hírességektől, hogyan kell egy tetőtől-talpig fehér szettet viselni: Kate Moss például egy fekete aviátor szemüveggel és halványszürke blézerrel törte meg a monokróm hatást, Pippa Middleton vásárláshoz választott egy kényelmesnek tűnő fehér ruhát, Angelina Jolie pedig fehérben nadrágkosztümben is éppen olyan magabiztos, mintha a tőle megszokott feketében lenne.

Ha ön is kedvet kapott a fehér darabok beszerzéséhez, a Zarában 13995 forintért árulnak fehér kezeslábast, egy V kivágású miniruha szintén a Zarában 9995 forintba kerül, a H&M-ben egy fesztiválszezonra tökéletesen alkalmas, rojtos, fehér mellény 6990 forintba, egy jókislányos gallérral ellátott, ujjatlan blúz pedig 2490 forintba kerül. Az Opi, a Dolce & Gabbana és a Duri pedig még fehér körömlakkokat is piacra dobott, áruk 5 és 20 dollár, azaz 1100 és 4400 forint között mozog.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta