Már nem csak a menyasszonyok járnak fehérben

Carrie Bradshaw panaszkodott egyszer a Szex és New Yorkban, hogy ő sosem lesz az a nő, aki képes úgy felvenni egy fehér ruhát, hogy azt azonnal be ne piszkolná vagy ne ömlene rá valami. Nem állítjuk, hogy nálunk nem működik ez a féle gravitációs vonzás fehér ruhák esetében, de a közelgő meleg előcsalja a frissességet árasztó fehér ruhák utáni vágyat, legyen az jeges hófehér, tojáshéjszín, törtfehér, pezsgőszín, beige vagy vaj, halványkékbe vagy szürkébe hajló fehér.

Már csak azt a trükköt kell elsajátítani, hogy hogyan tudnánk úgy végigcsinálni egy napot fehérben, hogy tiszták maradjunk és ne nézzünk ki úgy, mint egy menyasszony. Galériánkra kattintva megtudhatja a hírességektől, hogyan kell egy tetőtől-talpig fehér szettet viselni: Kate Moss például egy fekete aviátor szemüveggel és halványszürke blézerrel törte meg a monokróm hatást, Pippa Middleton vásárláshoz választott egy kényelmesnek tűnő fehér ruhát, Angelina Jolie pedig fehérben nadrágkosztümben is éppen olyan magabiztos, mintha a tőle megszokott feketében lenne.

Ha ön is kedvet kapott a fehér darabok beszerzéséhez, a Zarában 13995 forintért árulnak fehér kezeslábast, egy V kivágású miniruha szintén a Zarában 9995 forintba kerül, a H&M-ben egy fesztiválszezonra tökéletesen alkalmas, rojtos, fehér mellény 6990 forintba, egy jókislányos gallérral ellátott, ujjatlan blúz pedig 2490 forintba kerül. Az Opi, a Dolce & Gabbana és a Duri pedig még fehér körömlakkokat is piacra dobott, áruk 5 és 20 dollár, azaz 1100 és 4400 forint között mozog.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek