OFFLINE

A 42 éves Naomi Campbell nem öregszik

2012. május 27., vasárnap 17:10

Naomi Campbell május 22-én ünnepelte 42. születésnapját. A fekete párducnak becézett szupermodell 15 évesen debütált a kifutón, azóta is ő az egyik legismertebb és leghírhedtebb modell a világon. Campbell-t karrierje legelején, már 1986-ban borítójára tette a birt Elle, majd nem sokkal később a világ első fekete bőrű modelljeként kerülhetett fel a párizsi Vogue címlapjára is. Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Cindy Crawford és Christy Turlington mellett azon szupermodellek közé sorolják, akik megváltoztatták a nyolcvanas évek végén a divatvilágot.

A magas arccsonttal, telt ajkakkal, nagy, barna szemekkel és hosszú lábakkal megáldott londoni modell bevonzotta az addig javarészt fehér bőrű modelleket foglalkoztató divatszakmába az olyan fiatal, fekete modelleket, mint Chanel Iman, Sessilee Lopez vagy Jourdan Dunn, és kitaposta számukra az utat.

A 177 centi magas Campbell 40 fölött is korunk egyik leghíresebb és legkedveltebb modellje, akit olyan sikeres és tehetős férfiakkal hoztak már szóba, mint Robert De Niro, II.Albert monacói herceg, Robbie Willliams vagy Rachid dubai herceg.

Az olyan akciódús botrányaitól eltekintve, mint a mobiltelefonnal való ütlegelés, főként kopaszodásáról és valóságshow-szerepléséről szólnak a hírek, de Campbell népszerűsége –és foglalkoztatottsága– 42 éves korára se csökkent. Nézze meg a koránál 10 évvel fiatalabbnak tűnő modell legjobb pillanatait galériánkban!

Naomi Campbell
Naomi Campbell
Fotó: Stefania D'alessandro

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta