Vegyen álomba illő ruhákat magyar tervezőktől!

A 2012-es nyári szezonban a nagy divatcégek mellett több hazai tervezőt is megihletett az álomvilág miliője és témája. A Je suis belle Eastwicki boszorkányok című film inspirálta kollekciója után Anna Amélie és Vágó Réka az Es-tu un Ange-zsal kollaborálva szintén álomvilágot idéző témát dolgozott fel.

Már egy éve mutatta be első kollekcióját szélesebb közönségnek Oláh Anna, Anna Amélie néven, a napokban pedig elkészült 2012-es tavaszi/nyári Pearl Oyster elnevezésű kollekciójával. A márka idén kapszulakollekcióban is gondolkodott, amit Hevesi Nórával összefogva hoztak létre, a végeredmény egy neon és élénk színekben gazdag, egyedi mintákkal, egyszerű formákkal és kiváló anyagokkal készített gyűjtemény lett.

Az Abodi Dóra világához is közel álló vibráló színű darabokat a víz alatti világ, a tengeri halak és a korallzátonyok ihlették. A mintás sálakba és hologramos, fémes bőrökbe azonnal beleszerettünk.

A ruhákhoz és kiegészítőkhöz az egyedi, bőrrel kombinált vörösréz ékszereket Anna édesapja, Oláh Sándor ötvösművész, belsőépítész készítette, az arculatért pedig Kiss Miklós designer felelt. Anna Amélie showroomnak és lakásnak is helyet adó szalonja a Keleti Pályaudvar közelében, a Rákóczi úton található, bejelentkezés alapján látogatható.

A tavalyi tavaszi/nyári kollekció sikerén felbuzdulva a 2005-ben alapított Rekavago és Es-tu un Ange? újabb közös minikollekciót dobott piacra. Az előző, az Es-tu un Ange vonalához illeszkedő együttműködéshez Vágó Réka három táskát és két cipőt tervezett, a trendi, púder és sötétszürke színárnyalatú darabokat és kiegészítőket bemutató provokatív katalógusképeket pedig New Yorkban fotózták.

A 2012-es tavaszi/nyári Rekavago x Es-tu Ange? by Natali Rideg kollekció álomszerűre és színesre sikeredett. A Tündér névre keresztelt kollekció egyszerű, nőies, V nyakkivágású, túlméretezett pólókat tartalmaz, melyeket színes, elmosódott mintákkal, cukorka színű zsinórokkal és tündércipőkkel díszített az összeszokott tervezőpáros.

Az idei lookbook-képeket az absztrakt víziót felelevenítő pólókról egy belvárosi kapszulahotel padlásterében rögzítették, közben elkészült a tündérkertet idéző kampányfilm is, nézze meg ön is, mit lehet kihozni egy régi konyha szekrényből és sok-sok színes virágból. A pólókat 13900 forintért megtalálja rekavago.com-on és az etuashop.com-on.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek