Dugjon a fülébe gyógyszert, vagy gumimacit!

Kihasználva a nyitva hagyott piaci rést és azt, hogy az iPod már nem nagy luxus, egyre többen dolgoznak a kütyük trendivé tételén: az elmúlt években üdítően elegáns darabok születtek a divat és a zene együttműködéséből. Ékszereknek is beillő fülhallgatók közül válogattunk ki párat.

Kifejezetten nőket céloz meg az Apple gyémánt berakással díszített, csillag, szív vagy villám formájú fülhallgatóival, melyek ára nem elérhetetlen, de drága, körülbelül 170 ezer forintot kérnek érte. Az Apple fülhallgató-karkötőt is készíttetett Monserat De Lucca ékszertervezővel. Hasonló elgondolás alapján készítette Lee Won Jun is aranyhurok fülbevaló-fülhallgatóját, az elegáns dizájnnak köszönhetően mindkettő garantáltan sokáig divatban marad. Az áráról sajnos nincsenek információink.

Az Ankit sokat ad a látszatra, kínálatában szerepel baglyos, muffinos, bajszos, és koponyás fülhallgató, de készít ékszernek is beillő ezüstkígyós verziót is. A tökéletes hangzást nyújtó, ergonomikus, zajszűrős fülhallgatókat 60 és 150 dollár, azaz 13400 és 33700 forint között árulják.

A Thanko cica füles fülhallgatója a legzavarbaejtőbb darab válogatásunkban, de macskamániásoknak kötelező, az ára is átlagos, 40 dollár, 8900 forint. A szőrös füleket két színben, feketében és fehérben gyártják, ilyen fejdísze van például Vanessa Hudgensnek is. A fülhallgató nemcsak figyelemfelkeltő, hanem jó minőségű is.

A kétségkívül jó hangminőséget biztosító Elecom is beállt a designfülhallgató-gyártók sorába, hétköznapi pirulákkal dobták fel a hagyományos megjelenű tárgyakat. A nyolcféle színben kapható, gyógyszer formájú hallgatók Elecom Pill néven 31 dollárért, 6900 forintért rendelhetőek.

Persze a Lego sem maradhat ki a szórásból, kedvenc játékával a fülében hallgathat zenét bármelyik hipszter az Elecom Playbrick fülhallgatójával, ami állítólag minőségben nem a legtutibb választás, de árban elfogadható, 37 dollárba, 8300 forintba kerül.

A Munitio kihasználva a média-kiegészítőkre való nagy keresletet, piacra dobta 9 mm-es pisztolygolyó alakú fülhallgatóját. A kristálytiszta hangzást biztosító, egyedileg megmunkált, 24 karátos arany Munitio fülhallgatót korlátozott példányban gyártotta le a cég. A mindössze 500 darabos kollekció darabjait 250 dollárért, 56100 forintért árulják.

A magyar tervezők is igyekeznek beszállni a versenybe, ha nem is fülhallgatót, de iPad tokot már Vágó Rékától is vehetünk, lakkbőr kiszerelésben, metálszürke, sötétmályva, fekete vagy tejeskávé színben, 19500 forintért, de Abodi Dóra arany iPhone tokja is beszerezhető az Aréna Plázában berendezett Ourstyle Boutique-ban.

Réka Vágó iPad tok
Réka Vágó iPad tok
Oszd meg másokkal is!
Mustra