OFFLINE

Pirosítson úgy, mint a legjobbak!

2012. május 22., kedd 18:11 |

Ha régi divatmagazinokat lapozgatunk, nem tudjuk nem észrevenni például Iman, Diana Ross, Grace Jones vagy Beverly Johnson feltűnő arccsontját, vagy a mai kor dívái közül Christina Aguilera bohócpír szerű bronzosítóját, de általában Kim Kardashian is természetellenesen fest az arcsontja közeppontjára helyezett kemény kontúrral.

Nyilvánvaló, hogy ezek a szépségideálok jó génekkel vannak megáldva, de azért mindig kiderül, hogy mi a tökéletesen szimmetrikus arcuk titka. Egy sminktechnika alkalmazásával ugyanis a csont optikailag növelhető, így frissebb lesz megjelenésünk, arcunk pedig vékonyabbnak tűnik.

A Smashbox Cosmetics vezető sminkese, Lori Taylor a kisfilmben elmagyarázza, hogyan modernizálta a nyolcvanas évek óta használt bronzosító és pirosító old-school módszerét, továbbá megtudhatjuk, hogy milyen trükköket kell bevetnünk, hogy úgy sminkeljünk, mint egy vérbeli profi és azt is megmutatja, hogy lehet púderrel csodákat művelni.

Ugyanezen az úton indult el Eve Pearl amerikai sminkes is, akinek már saját kozmetikai cége is van, ő "Plasztikai sebészet sebészet nélkül" címmel írt egy könyvet, melyben azokat a trükköket mutatja be, amire a legtöbb nő kiváncsi, például hogy milyen eszközök kellenek bizonyos hatás eléréséhez, hogyan emeljük ki az arccsontunkat vagy keskenyítsük az orrunkat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta