Pirosítson úgy, mint a legjobbak!

Ha régi divatmagazinokat lapozgatunk, nem tudjuk nem észrevenni például Iman, Diana Ross, Grace Jones vagy Beverly Johnson feltűnő arccsontját, vagy a mai kor dívái közül Christina Aguilera bohócpír szerű bronzosítóját, de általában Kim Kardashian is természetellenesen fest az arcsontja közeppontjára helyezett kemény kontúrral.

Nyilvánvaló, hogy ezek a szépségideálok jó génekkel vannak megáldva, de azért mindig kiderül, hogy mi a tökéletesen szimmetrikus arcuk titka. Egy sminktechnika alkalmazásával ugyanis a csont optikailag növelhető, így frissebb lesz megjelenésünk, arcunk pedig vékonyabbnak tűnik.

A Smashbox Cosmetics vezető sminkese, Lori Taylor a kisfilmben elmagyarázza, hogyan modernizálta a nyolcvanas évek óta használt bronzosító és pirosító old-school módszerét, továbbá megtudhatjuk, hogy milyen trükköket kell bevetnünk, hogy úgy sminkeljünk, mint egy vérbeli profi és azt is megmutatja, hogy lehet púderrel csodákat művelni.

Ugyanezen az úton indult el Eve Pearl amerikai sminkes is, akinek már saját kozmetikai cége is van, ő "Plasztikai sebészet sebészet nélkül" címmel írt egy könyvet, melyben azokat a trükköket mutatja be, amire a legtöbb nő kiváncsi, például hogy milyen eszközök kellenek bizonyos hatás eléréséhez, hogyan emeljük ki az arccsontunkat vagy keskenyítsük az orrunkat.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek