OFFLINE

Ön felismeri Mihalikot a Harper’s Bazaar címlapján?

2012. május 21., hétfő 19:50

Mihalik Enikő a divatmagazinok nyári címlapjait is uralja. Az erős kisugárzású, rezzenéstelen arcban verhetetlen szupermodellt a spanyol Harper's Bazaar felismerhetetlenre photoshoppolva tette borítójára. Mihalik Brabie szerű szirénként pózol egy dögös Paco Rabanne ruhában, gumiabroncsra emlékeztető úszógumival a vállán a Costa Braván. Az editoriallal nem is lenne probléma, Mihalik még pucéran és egy autó tetején is látható a Nico által fotózott sorozatban, de a Harper's Bazaarnál egy túlbuzgó szakember egészségtelenül vékony derekat, természetellenesen hosszú, egyenes és csont nélküli lábakat festett a magyar modellnek, ami meglehetősen sokat ront az egyébként jól sikerült képeken.

Mihalik Enikő a Vogue Italia Beauty májusi számának is az elejére került, a bomba formában lévő modell a szezon legjobb fürdőruháiban jégkrémet szopogat, koktélozik, napozik és egy kerítésrács mögött még mellett is villant. A csajosan színes, szerethető képeket Miles Aldridge készítette a napellenzőkben pózoló modellről. Egy baj van a képekkel: a H&M modelleket megszégyenítő narancssárgás-barnaság.

Mihalik Enikő nyári címlapjai
Mihalik Enikő nyári címlapjai
Fotó: Harper's Bazaar / Vogue

Ön felismeri Mihalik Enikőt a címlapokon?

 • 296
  Nem ismertem volna fel
 • 351
  Felismertem, de olyan, mint egy Barbie baba
 • 308
  A bőrszíne a Vogeu-on sokkal furcsább, mint a lába a másik címlapon
 • 312
  Szerintem semmi baj a címlapokkal

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta