18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felvenne egy farokmintás nadrágot?

A Bas Kosters Studio webshopjában olyan leggingst találtunk, amilyet még soha: egy különböző farkak mintájával nyomott cicanadrágot. Ára 119 euró, csaknem 35 ezer forint, amihez azért elég elszántnak kell lenni.

Pöcsösgatya
Pöcsösgatya

Bas Kosters egyébként holland tervező, akit hazájában számos díjjal illettek már, például a Robijn Fashion Awarddal, amelyet a Two Teacups and a Frying Pan című, az arnhemi divatintézethez beadott diploma-kollekciójáért kapott.

A farokmintás nadrág az Ugly kollekciója része, amelyről a stúdió honlapján úgy ír: "a 2012-es tavaszi-nyári kollekciót, az UGLY-t egymást ütő ruhadarabok, művi rondaság, furcsa esztétikum és az emberi test szépséghatárai ihlették. [...] A "ronda" szó jelentése annyira személyfüggő, hogy lehetetlen valamire azt mondani, hogy szép vagy ronda. Ennek ellenére sikerült létrehoznunk egy mintát csúnya szavakból, és egy másikat a valószínűleg legrondább emberi testrészből, a péniszből". Érdeklődőknek íme a kollekció, van benne például farok-és ételmintás póló is (csak 31 ezer forint), nem csak nőknek!

póló
Oszd meg másokkal is!
Menő! (2216) (2306) Ciki!
Mustra