Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Felvenne egy farokmintás nadrágot?

2012. május 21., hétfő 18:12

A Bas Kosters Studio webshopjában olyan leggingst találtunk, amilyet még soha: egy különböző farkak mintájával nyomott cicanadrágot. Ára 119 euró, csaknem 35 ezer forint, amihez azért elég elszántnak kell lenni.

Pöcsösgatya
Pöcsösgatya

Bas Kosters egyébként holland tervező, akit hazájában számos díjjal illettek már, például a Robijn Fashion Awarddal, amelyet a Two Teacups and a Frying Pan című, az arnhemi divatintézethez beadott diploma-kollekciójáért kapott.

A farokmintás nadrág az Ugly kollekciója része, amelyről a stúdió honlapján úgy ír: "a 2012-es tavaszi-nyári kollekciót, az UGLY-t egymást ütő ruhadarabok, művi rondaság, furcsa esztétikum és az emberi test szépséghatárai ihlették. [...] A "ronda" szó jelentése annyira személyfüggő, hogy lehetetlen valamire azt mondani, hogy szép vagy ronda. Ennek ellenére sikerült létrehoznunk egy mintát csúnya szavakból, és egy másikat a valószínűleg legrondább emberi testrészből, a péniszből". Érdeklődőknek íme a kollekció, van benne például farok-és ételmintás póló is (csak 31 ezer forint), nem csak nőknek!

póló
1656 szavazat 1884 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta