OFFLINE

Ilyen koronái lehetnének a brit királynőnek

2012. május 19., szombat 10:48

Nagy-Britannia idén a királynő gyémántjubileumát ünnepli, vagyis a tényt, hogy II. Erzsébet hatvan éve uralkodik. A Harrods' áruház többek közt azzal emlékezik meg róla, hogy neves tervezőket, divatházakat és cégeket kért fel: gondolják újra a koronáját. (Mi a fagylaltszínű ruhái előtt róttuk le tiszteletünket.) Galériánkban mutatunk néhány pályaművet, többek közt a Lanvin, a Tiffany,  a Dom Perignon és a Valentino remekeit.

Összesen 31 munka készült, amelyeket nem találta meg galériánkban, itt megtekintheti. A Telegraph divatoldala pedig egy videót is közzétett a kezdeményezésről, amelyben maguk a tervezők is bemutatják munkáikat, Harrodsék pedig annak örülnek, hogy mennyire lelkesek voltak a dizájnerek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta