OFFLINE

Megtaláltuk a világ legbénább reklámfilmjét

2012. május 17., csütörtök 21:50

Szeretjük a kínosan rossz, de nevetséges reklámokat, szerencsére nem nehéz igazi gyöngyszemekre bukkani a neten. A kimondottan idegesítő reklámok, mint a májmoly, a levespor vagy a hüvelygomba most kimaradnak, helyette a világ egyik ténylegesen leggagyibb reklámját ajánlanánk a figyelmükbe Amerikából.

Az átlagszínvonalat is alulmúló dél-karolinai reklám egy Anderson környéki üzletet népszerűsít, azoknak, akik utálják a plázákat, de kedvelik a tervezők kedvezményes konfekciódarabjait. A Fashion Shack egyperces, lassított felvételekkel felturbózott reklámfilmjéből nehéz eldönteni, hogy melyik része tetszik a legjobban. Az 1992 óta piacon lévő áruházlánc kisfilmjében mezítlábas lányok sétálnak, pornófilmbe illő zenei aláfestés mellett, miközben a háttérből hátborzongatóan sokszor és szuggerálóan suttogja egy hang a 'Fashion Shack-et'. Az elcseszett Power Point meló és az összhatás is félelmetes.

Magyarországon sem kellett sokat kutatni, hogy rátaláljunk Stadler József bugyuta reklámfilmjére, amivel a volt akasztói milliomos a Soroksári úton lévő ruhakereskedelmi birodalmát népszerűsíti. Meg kell hagyni, árukavalkád terén a Stadler birodalom felveheti a versenyt a Fashion Shackkel.

És ha már hülye reklám: a bútorüzletek sem szenvednek hiányt idióta reklámokban. A Flea Market filmjét, amelyben Sammy Stephens rappel, megnézheti itt, az Ikea erekcióra építő ágyreklámjáért pedig ide kattintson.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.05.17 22:01:55Transylvanianmixedgrill

  A reklám lehet, hogy überratyi, viszont jó a zenei ízlésük, ez Joe Satriani... :P

 • 2012.05.18 01:12:53HgGina

  4-ből egy van mezítláb egy schnitten. Szóval a bulvárfassággal menjetek ti a pitschaba.

 • 2012.05.18 06:33:35tobias2

  A DKNY rövidítést mi dakonynak szoktuk mondani...

 • 2012.05.18 06:48:36Petyat

  Az első hozzászólónak igaza van. Satriani munkáját lepornófilmzenézni csúnya dolog volt. A reklám valóban brutálisan amatőr, de ami véletlen jó, azt nem kéne lehúzni vele együtt.

 • 2012.05.18 07:19:32Vérfürdő Bill

  A medve(mackó) sajt reklám lemaradt. Amikor a rendőr igazoltat és az autóban ül egy medve is.

  A fenti szar reklámokról meg annyit, hogy a rossz reklám is reklám. Vajon hány reklám jelent meg ezen az oldalon és mennyit néztek meg? :-)

 • 2012.05.18 13:59:45takaba

  Reklámnál a hatékonyság alapvető szempont. Ha a helyi szépségek miatt rábuknak a népek, és megnézik minden alkalommal, akkor a kisáruház elérte a célját. Ott még az is tematizálhatja a közvéleményt, hogy ki csinálta a vágásokat, hogy látták a lányokat fel-alá masírozni az utcákon, a "forgatás" felbolygatta a közéletet. Hat arra a közegre, aminek szánják.
  A Stadler meg... hát sz.. persze, de túléli az ember. Viszont egyes "sikeres" reklámoknál meg kifejezetten elkapcsol, de azonnal, lásd hüvelygomba és társai. Akkor mi jut el végül is a fogyasztóhoz?

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta