OFFLINE

Kinek áll jobban a lángoló Prada?

2012. május 15., kedd 11:12

Kylie Minogue igazi stílusikonnak számít, bár néha ő lépdel más hírességek nyomában. Tavaly szeptemberben például egy ugyanolyan Fay-kabátot viselt, mint pár nappal korábban Pippa Middleton, most pedig egy olyan lángokkal díszített Prada-cipőben lépett az utcára, amelynek egyéb variációit már többen is viselték előtte. Jó, ő volt az egyetlen, aki egy hétköznapi szettel, egy hétköznapi alkalomra vette fel a bizarr, de közkedvelt lábbelit.

Katy Perry márciusban a párizsi divathéten egy sárga-piros-fekete változatban látogatott el a Miu Miu divatbemutatójára, Fergie pedig másfél héttel később egy zöld-sárga, telitalpas lábbeliben tette tiszteletét a személyi edzőjének rendezett eseményen. Őket egy német modell, Franziska Knuppe követte a sorban, aki a Felix Burda díjkiosztó gálán hívta fel magára a figyelmet ugyanazokkal a cipőkkel, amelyeket Kylie Minogue is viselt.

Ki néz ki jobban lángoló Pradában?

 • 200
  Kylie Minogue
 • 65
  Fergie
 • 75
  Katy Perry
 • 214
  Franziska Knuppe
 • 47
  Mindegyikük
 • 149
  Egyikük sem

A Prada egyébként nagyon rákapott a múltidéző lángolásra, nemcsak tűsarkú és telitalpú szandálok készültek, hanem papucsok is. Ez utóbbiakból van magas sarkú és lapos változat is, hiszen nem túl egészséges egész nap szép, ámde kényelmetlen cipőkben billegni. Persze a márkanevet meg kell fizetni, Fergie lábbelijének piros testvére például 1100 dollárért (kb. 240 ezer forintért) kapható a Neiman Marcusnál, és a legolcsóbb darab, egy tűsarkú papucs is 890 dollárt, azaz megközelítőleg 193 ezer forintot kóstál.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta