OFFLINE

Tóth Vera és Kozma Orsi magyar tervezőknek modellkedik

2012. május 14., hétfő 17:42

A Showroom R9 két alapítója, Abodi Dóra és Mojzes Dóra úgy döntött, hogy a 2012-es tavaszi/nyári szezonban is folytatják a Real people című kampányt, amely azért különleges, mert a divatvilágból, zenei életből ismert, vagy akár ismeretlen, de inspiratív embereket kérnek fel modellnek – olvasható Facebook-oldalukon. És mi az üzenet? „A stílus a lényeg, a személyiség ad jelentést a ruhának, a designer ruhák pedig nem csak a modelleken és retusált stúdiófotókon mutatnak, hanem bárkin, akinek stílusa van.”

A Day&Night alcímet viselő kampányban, amelyben a nyári nappalok és esték hangulatában összeállított szetteket vonultatnak fel az alkalmi modellek, olyan ismert énekesnők szerepelnek, mint Tóth Vera, Kozma Orsi és Pásztor Anna. Az Anna and Barbies frontasszonya és a Jazz+Az egykori tagja már többször is népszerűsítette a magyar tervezőket különböző eseményeken.

Talán nem meglepő, hogy Pásztor Anna Mojzes Dóra ruhájában pózolt, hiszen az énekesnő általában az ő kreációiban tűnik fel a rendezvényeken. A Fluffnak adott interjúból kiderült, hogy anno Mojzes Dóra kezdeményezte a kapcsolatfelvételt, mert annyira tetszett neki az, amit Pásztor Anna csinál. „Olyan dolgokat veszek fel, amelyek szöges ellentétben állnak azzal, amelyet illendő, szükségszerű lenne hordani adott körülmények között. A VOLT Fesztiválon például egy sérült állatoknak való fejtölcsért viseltem, amiből alig látszott ki a fejem, és úgy kellett felülről belógatni a mikrofont. Szeretek a közönség kedvére hülyét csinálni magamból” – nyilatkozta a magát törékeny vadállatként definiáló énekesnő a Velvetnek.

Vele ellentétben Kozma Orsi viszont ismét márkát cserélt, mármint a 2010-es és 2011-es Marie Claire Fashion Dayhez képest. Az új kampányban ugyanis az Annaeva vagy Szegedi Kata egy-egy kreációja helyett a két alapító ruháit, illetve kiegészítőit viseli, de azért maradt a cukin nőies vonal, amit már megszokhattunk tőle. Persze valójában nem ez az első eset, hogy az énekesnő Abodi Dóra és/vagy Mojzes Dóra cuccban áll kamerák elé, hiszen a Showroom R9 egyik bejegyzése szerint már a m1 egyik műsorában is szerepelt már egy közös szettben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.05.14 18:36:07micsoda?

  Tóth Vera milyen jól néz ki ebben a szerelésben. A fellépésein vajon miért öltözik kevésbé jól? Hát az a táska, meg az ára Vajda Mátyi Zsuzsa kezében nem semmi. Mint egy bevásárló börőnd, nem kéne. Hiába nem értek hozzá:)

 • 2012.05.14 18:36:22sunny_days

  >
  Valóban, bárkin jól mutatnának ezek a ruhák, bárki meg is teheti, bizonyságul elég egy pillantást az árlistára vetni... :-(

 • 2012.05.14 18:43:01Fenimore

  @ micsoda?
  Az a táska az egyetlen darab a kollekcióból, ami megragadta a szemem, szerintem nagyon jól néz ki, pont az olyan fazont szeretem :) Amúgy igen, bőröndszerű. Na de a 170 ezer kicsit nem evilági ár érte!

 • 2012.05.20 00:35:10tea fan

  A körömcipőt be kéne tiltani, komolyan.
  Még nem láttam nőt, akinek jól állt volna.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta