OFFLINE

Menő vagy ciki a körömgyűrű?

2012. május 11., péntek 18:06

A körömdíszítés terén azt hinnénk, hogy már szinte mindent láttunk, a műköröm és körömpiercing megjelenése óta mégis nyughatatlanok a körmösök és már az ékszerkészítő szcéna is egy újabb virágzó iparágat lát az eddig pőrén hagyott felületben.

A körömdíszek listája egy újabb darabbal bővült, itt a körömre illeszthető háromszög alakú gyűrű. A köröm színét hangsúlyozó ékszert az ujjak végén kell viselni, a körömágy magasságában. A Trónok harcából ismert Daenery Targaryen hercegnő gyűrűjére emlékeztető dekor kiegészítőt 6 euróért, 1650 forintért szerezheti be innen, háromféle méretben.

Ha ennél exkluzívabb, de hasonlóan kényelmetlen ékszerre vágyik, nézelődjön a 30 éves New York-i ékszerész, Jules Kim oldalán: ő Bijules néven dobta piacra celebek által is kedvelt, műkörmöt formázó ékszereit, melyek ára széles skálán 156 és 8000 dollár azaz 33200 és 1700000 forint között mozog. A gyűrűk sárgarézből, aranyból, ezüstből vagy gyémántból készülnek, és ha ilyen ékszert veszünk, igazi celebnek érezhetjük magunkat: ilyen ékszert viselt Lady Gaga az egyik klipforgatásán, Beyoncé a Sweet dreams című klipjében vagy Rihanna az Umbrellában.

Ön szerint menő, vagy ciki a háromszög formájú, köröm és ujj között elhelyezkedő gyűrű? Ön venne akár 1600 forintért ujjpercre való ékszert? Vagy akár 30 ezer forintért is? Esetleg inkább durván kiröhögné azt, aki ilyesmivel az ujján bénázik? Szavazzon!

2418 szavazat 1959 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta