no

Virítson 10,5 milliós Chanel táskával egy vízparti esküvőn

A Purse Blog szerzői nemrég összeállítást közöltek a legjobb esküvői táskákról, és volt egy kiegészítő, amelyet sem a hagyományos, sem a különleges darabok közé nem tudtak besorolni. Ez nem volt más, mint a kagylótáska a Chaneltől, amely a 2012-es tavaszi/nyári ready-to-wear kollekciójának bemutatójáról lehet ismerős. A kiegészítőből két változat is készült, az egyik „csak” 33 ezer dollár, vagyis megközelítőleg 7,2 millió forint, míg az igazgyöngyökkel megbolondított verzió 48 ezer dollárba kerül, azaz felfelé kerekítve 10,5 millió forint.

A bloggerek saját állításuk azért nem tudtak dönteni, mert ez a méregdrága kiegészítő több szempontból is tökéletes esküvői kiegészítő, hiszen kicsi, ámde pazar és szépen csillog, ám egy óriási kagyló talán mégis túlzás abban az esetben, ha mondjuk nem egy vízparti esküvőről van szó. A két kiegészítő árát egyébként csak telefonon sikerült megtudakolniuk, és állítólag a Chanel képviselője is nyelt egyet, amikor felolvasta az árakat. A Huffington Postnál szintén mindenkinek leesett az álla, és gyorsan utánanéztek, hogy 48 ezer dollárból mégis milyen táskákat lehetne még venni, és mennyit. Na jó, egy Chanel-kagylóból csak hat Hermès Birkinre futja, viszont 814 tengerészes Nine West -táskát lehet venni ebből az összegből.

Mi kifejezetten kagylótáskák után kutattunk, és szemmel láthatóan közkedvelt forma ez azok körében, akik kistáskákat is terveznek, gyártanak. A Rafé New Yorktól két olyan kiegészítőt is találtunk, amely belefér ebbe a kategóriába, az egyik 495, a másik pedig 395 dollár, így a drágábból majdnem száz kitelik a Chanel-kagyló árából. Akik az igazán extrvagáns darabokat kedvelik, azoknak ajánljuk a Lanvin kistáskáját, jó, az 1490 dollár (323 ezer forint) is meglehetősen húzós. És mit tehetünk mi földi halandók? A magyarországi üzletekkel rendelkező fast fashion boltok honlapjait böngészve sajnos nem találtunk semmilyen hasonlót, de párezer vagy maximum több tízezer forintból meg lehet úszni egy táskavásárlást.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek