Büszke soványságára az egykori ducimodell

Az egykori sikeres plus-size modellből, Crystal Rennből néhány hónap leforgása alatt barnából szőke bombázó lett. A Schön magazin legújabb kiadásának címlapján és hasábjain már vékonyan, lófarokba fogott szőke hajjal, metálfényes arany bodyban, színes körmökkel pózol a szexi divatképek nagymestere, Ellen von Unwerth kamerája előtt.

A fotósorozatban a közelgő olimpia miatt íjjal és nyíllal, súlyzóval, tőrrel, érmekkel pózoló Crystal divatanyagát nem a legfrappánsabban „We Are The Champions” címre keresztelték. A 26 éves Renn állítása szerint a jógának köszönheti súlycsökkenését, de karrierjét nem érinti drasztikus fogyása, továbbra is kapkodnak utának a divatházak.

A Schön magazin tavaszi/nyári kiadása képekben és modellekben erősre sikerült, a lefogyott modellen kívül a legnépszerűbb androgun modellt, Andrej Pejicet is szerepel a lapszámban.Pejic sötét, femme fatale hangulatú fekete-fehér képeit, melyben Marilyn Manson ruhatárához hasonló extravagáns szegecses, bőr együttesekben pózol a kamerának itt megnézheti.

A Schön magazin címlapja
A Schön magazin címlapja
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek