OFFLINE

Büszke soványságára az egykori ducimodell

2012. május 8., kedd 09:26

Az egykori sikeres plus-size modellből, Crystal Rennből néhány hónap leforgása alatt barnából szőke bombázó lett. A Schön magazin legújabb kiadásának címlapján és hasábjain már vékonyan, lófarokba fogott szőke hajjal, metálfényes arany bodyban, színes körmökkel pózol a szexi divatképek nagymestere, Ellen von Unwerth kamerája előtt.

A fotósorozatban a közelgő olimpia miatt íjjal és nyíllal, súlyzóval, tőrrel, érmekkel pózoló Crystal divatanyagát nem a legfrappánsabban „We Are The Champions” címre keresztelték. A 26 éves Renn állítása szerint a jógának köszönheti súlycsökkenését, de karrierjét nem érinti drasztikus fogyása, továbbra is kapkodnak utának a divatházak.

A Schön magazin tavaszi/nyári kiadása képekben és modellekben erősre sikerült, a lefogyott modellen kívül a legnépszerűbb androgun modellt, Andrej Pejicet is szerepel a lapszámban.Pejic sötét, femme fatale hangulatú fekete-fehér képeit, melyben Marilyn Manson ruhatárához hasonló extravagáns szegecses, bőr együttesekben pózol a kamerának itt megnézheti.

A Schön magazin címlapja
A Schön magazin címlapja

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta