OFFLINE

Miranda Kerr alakformáló cipőben pucsít és jógázik

2012. május 7., hétfő 12:04

A kerek babaarcáról könnyen felismerhető szupermodell, Miranda Kerr csatlakozott az egykori EasyTone nagykövetekhez, a kampány kedvéért le is vetkőző Helena Christensen, Kelly Brook és Eva Mendes után ő a Reebok EasyTone kollekció legújabb arca.

A márka a járás és futás közben alakformáló –egyébként semmire sem jó– cipőjének népszerűsítésére mindig tökéletesen kidolgozott testű szépségeket kér fel, így nem lehetett nehéz eljutni Ausztrália első Victoria's Secret angyalához, akit falatnyi fehérneműkben ismert meg a világ. A magát jógával, pilátessszel és sétával fitten tartó modell a sajtótájékoztatón sok, testével kapcsolatos kérdést kapott, amire diplomatikusan válaszolgatott – írja a dailymail.co.uk.

"Mindenkinek van olyan testrésze, amit nem szeret. Egy nőnek meg kell tanulnia szeretnie magát, különben a környezete hogy szeresse? Mindenki máshogy szép!" – az utolsó mondatot külön köszönjük. A Reebok kampányát 3D-s változatban is elkészítették, a reklámképeket a sport márkával már nem először dolgozó neves divatfotós, Rankin fotózta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta