OFFLINE

Melyik celebtrendet hordaná?

2012. május 7., hétfő 18:02

Pizsama

Minden szezonban vannak olyan trendek, amiket jobb lenne kihagyni. Idén nyáron talán a pizsama-divat az, amit nem erőltetnénk. Sok kifutón láthattunk hálóruhaszerű szetteket, melyekben a modellek pont úgy néztek, mint akik épp akkor keltek: a Viktor&Rolf még a kifutót is éjszakai tájjá alakította, hogy jobban menjen az elegáns –és méregdrága– pizsamákhoz.

Nem sok celeben láttunk eddig bő selyemnadrágot, még bővebb, gombos, mintás selyemfelsővel párosítva, de van, aki bevállalta: például Rihanna, aki hoteljéből távozik egy –biztos márkás– pizsiben. Lehet, hogy ő tényleg a pizsamájában volt a kép készültekor? Az elvileg divatdiktátor Florence Welch viszont egy vörös szőnyeges eseményre ment egy nagymintás borzalomban, akárcsak a Városfejlesztési osztály színésznője, Rachida Jones, aki egy apróbb mintás, de elég pizsamás szettben jelent meg egy elegáns esten. Persze ha önnek tetszik az új divat, szavazzon arra, hogy hordana pizsamaszerű szettet!

Posztókalap

A kalap a nyár slágere lesz, ezt már tudjuk, de nem mindegy milyet veszünk: most a posztókalapokról van szó, melyek férfias fazonjukkal –elvileg– szépen kiemelik viselőjük nőiességét. Katie Holmes farmer-fehér ing szettjéhez még illik is a kalap, Beyoncé ízléstelen, színes ruháihoz már kevésbé. De most nem a ruhákról van szó, csak a kalapról: ön venne sötét színű posztókalapot a divat kedvéért?

Hasvillantás

Régóta visszatérő téma a hasvillantás: a fast fashion boltokba tavaly kúszott be a rövidre vágott felső trendje, ami 30 éves kor és 50 kiló alatt biztos mindenkinek jól áll. A szolid hasvillantással, amikor épp csak kilátszik valami a nadrág és a felső között nincs is sok baj, akkor érdekesebb a helyzet, ha a ruha úgy van megtervezve, hogy a melltartóformájú felsőrész és a bő alsó között legalább 10 centinyi hasat kell mutatnunk. Ilyen koktélruhában fotózták például Selena Gomezt, aki nyugodtan mutogathatja magát, és Katy Perryt, aki nem a visszafogott stílusáról híres. Ön felvenne elegáns vacsorára egy olyan ruhát, amiből kilátszik a hasa?

Öregasszony-táska

Ön mit venne fel a celebcuccok közül?

 • 46
  Pizsamaszerű ruhát
 • 72
  Férfias posztókalapot
 • 28
  Hasvillantós ruhát
 • 86
  Komoly retikült
 • 103
  Semmit

A negyedik, és legkevésbé furcsa trend a hipszter-táskák eljövetele: a kopottas, nehéz, bőrből készült női retikülök régi korok stílusát idézik. A sötét színű, határozott formájú válltáskák azonban a nyári szettekhez még a képeken látható hírességeken is csak hellyel-közzel passzolnak. A tizenéves Taylor Swift szettje nagyon trendi, csak kicsit öregíti a csinos énekesnőt, a vidám színekbe burkolózott Olivia Wilde-on pedig sehogy sem mutat a komoly női oldaltáska. Ha azonban ön is ilyen kiegészítővel rója majd az utcákat nyáron, szavazzon erre a kategóriára.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta