no

Melyik celebtrendet hordaná?

Pizsama

Minden szezonban vannak olyan trendek, amiket jobb lenne kihagyni. Idén nyáron talán a pizsama-divat az, amit nem erőltetnénk. Sok kifutón láthattunk hálóruhaszerű szetteket, melyekben a modellek pont úgy néztek, mint akik épp akkor keltek: a Viktor&Rolf még a kifutót is éjszakai tájjá alakította, hogy jobban menjen az elegáns –és méregdrága– pizsamákhoz.

Nem sok celeben láttunk eddig bő selyemnadrágot, még bővebb, gombos, mintás selyemfelsővel párosítva, de van, aki bevállalta: például Rihanna, aki hoteljéből távozik egy –biztos márkás– pizsiben. Lehet, hogy ő tényleg a pizsamájában volt a kép készültekor? Az elvileg divatdiktátor Florence Welch viszont egy vörös szőnyeges eseményre ment egy nagymintás borzalomban, akárcsak a Városfejlesztési osztály színésznője, Rachida Jones, aki egy apróbb mintás, de elég pizsamás szettben jelent meg egy elegáns esten. Persze ha önnek tetszik az új divat, szavazzon arra, hogy hordana pizsamaszerű szettet!

Posztókalap

A kalap a nyár slágere lesz, ezt már tudjuk, de nem mindegy milyet veszünk: most a posztókalapokról van szó, melyek férfias fazonjukkal –elvileg– szépen kiemelik viselőjük nőiességét. Katie Holmes farmer-fehér ing szettjéhez még illik is a kalap, Beyoncé ízléstelen, színes ruháihoz már kevésbé. De most nem a ruhákról van szó, csak a kalapról: ön venne sötét színű posztókalapot a divat kedvéért?

Hasvillantás

Régóta visszatérő téma a hasvillantás: a fast fashion boltokba tavaly kúszott be a rövidre vágott felső trendje, ami 30 éves kor és 50 kiló alatt biztos mindenkinek jól áll. A szolid hasvillantással, amikor épp csak kilátszik valami a nadrág és a felső között nincs is sok baj, akkor érdekesebb a helyzet, ha a ruha úgy van megtervezve, hogy a melltartóformájú felsőrész és a bő alsó között legalább 10 centinyi hasat kell mutatnunk. Ilyen koktélruhában fotózták például Selena Gomezt, aki nyugodtan mutogathatja magát, és Katy Perryt, aki nem a visszafogott stílusáról híres. Ön felvenne elegáns vacsorára egy olyan ruhát, amiből kilátszik a hasa?

Öregasszony-táska

Ön mit venne fel a celebcuccok közül?

A negyedik, és legkevésbé furcsa trend a hipszter-táskák eljövetele: a kopottas, nehéz, bőrből készült női retikülök régi korok stílusát idézik. A sötét színű, határozott formájú válltáskák azonban a nyári szettekhez még a képeken látható hírességeken is csak hellyel-közzel passzolnak. A tizenéves Taylor Swift szettje nagyon trendi, csak kicsit öregíti a csinos énekesnőt, a vidám színekbe burkolózott Olivia Wilde-on pedig sehogy sem mutat a komoly női oldaltáska. Ha azonban ön is ilyen kiegészítővel rója majd az utcákat nyáron, szavazzon erre a kategóriára.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra