OFFLINE

Tényleg túl durva Tom Ford új cucca?

2012. május 5., szombat 12:59

Tom Ford izgalmas, ultraszexi reklámairól híres – még napszemüveget is csupasz fenékkel ad el –, idén sem hazudtolja meg önmagát: a legújabb, 2012-es tavaszi, férfiaknak készült kollekciójáról minden elmondható, csak az nem, hogy visszafogott lenne. A már megjelenése napján botrányosnak kikiáltott képekbe még a polgárpukkasztó reklámairól híres American Apparel perverz vezérigazgatója, Dov Charney is belepirulna.

Ön szerint milyen Tom Ford lookbokja?

  • 343
    Nagyon tetszik
  • 67
    Túl sok benne a pucérkodás
  • 210
    Semleges

A szemtelen lookbook bőségesen mutat csupasz mellet, fedetlen feneket és barátságtalan szemüveges tekintetet. A buja képeken egy elképesztően vonzó és fitt pár látható különböző helyzetekben, a lényeg, hogy legalább félmeztelenek legyenek. Pucéran olvasgatnak, flörtölgetnek zuhanyzás közben, és a félhomályos szobákban is napszemüvegben pózolnak. Bár a ruhák szinte másodlagos szerepet kapnak a lookbookban, előkerül pár Hugh Hefnerhez illő darab, és egy selyem házikabát is. Ön szerint is túl provokatív és hatásvadász az egyébként überstílusos Tom Ford új katalógusa vagy ez is csak a reklámfogás része és alaptalan felháborodni a képeken?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta