OFFLINE

Nincs tovább, itt a szandálmintájú zokni!

2012. május 2., szerda 21:32

sock-sandals

A szandál zokinval való viselése ősi téma, amióta internet létezik, ez az egyik leggyakrabban elénk kerülő ciki dolog. Mi is mutattunk már többfélét, volt sportos teva, harisnyás (ami csak kevéssel csúszott át a ciki kategóriába!), ráadásul egy körkérdésünk szerint, aki ilyesmit hord, az minimum a női Boros Lajos.

És akkor mi a helyzet azzal a zoknival, ami már egyben szandál is? Sok értelme a minának mondjuk nincs, mert hacsak nem vékonypántos gladiátorszandálét húzunk rá, akkor jó eséllyel lábbelink takarja a furcsa mintát, de monsjuk egy házibuliban biztos tarolnánk egy ilyen csodazokniban. Önnek megérne 6 dollárt (1300 forint) egy ilyen mókás fuszekli? Ha igen, innen megrendelheti, mi most ebbe ennél jobban nem is mennénk bele, nézegessék és szavazzanak: menő, avagy ciki a szandálos zokni?

 
2611 szavazat 2474 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta