OFFLINE

Szétphotoshoppolta az Elle Coco Rochát

2012. május 1., kedd 15:38

elle rocha

A magazincímlapoknak olyan a Photoshop, mint nekünk a levegő, nem létezhetnek nélküle, de néha azért sok a jóból: rendszeresen beszámolunk különböző elbénázott utómunkákról. Most a brazil Elle májusi számában estek túlzásba a képszerkesztők. Egyszerűen leretusálták a címlaplányról, Coco Rocháról a ruhát, a modell Tumblrén tiltakozott az utólagos csupaszítás ellen – pedig egész könnyen megúszta, nem látszik semmilyen intim testrésze:

„Divatmodellként már régóta szerződés határozza meg, mennyit mutathatok magamból egy-egy fotózáson. A brazil Elle címlapfotózásán testszínű body-t viseltem az áttetsző ruha alatt, de az utómunkák után úgy tűnik, sokkal több bőrt mutatok, mint amennyit valójában mutattam, vagy amennyit egyáltalán szerettem volna. Ez ellentétes azzal, amit szóban és írásban kértem a csapattól. Nagyon szomorú vagyok, hogy kérésem és a szerződésem így figyelmen kívül hagyták. Én hiszek abban, hogy minden modellnek joga van meghatározni, hogy szeretne megjelenni egy képen, esetemben ezt a jogot kijátszották” – írja a 23 éves modell mikroblogján.

A szókimondó Rocha lehet, hogy bírósághoz fordul, bár a címlapon egy köldök nélküli –inkább bizarr, mint szexi– hason kívül nem sokat mutat. „Nem csinálok aktokat, sem félaktokat, nem fotózkodok cigarettával. Sokáig tartott, míg rájöttem, hogy nem kell mindent megcsinálnom, amit mondanak nekem, ha tényleg karriert akarok építeni” – mondta Rocha még korábban a New York Timesnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta