OFFLINE

A Room magazin most férfiakkal van tele

2012. május 1., kedd 12:18

A the Room első száma 2004-ben jelent meg, azóta évente kétszer, áprilisban és októberben vehetjük meg a magyar és angol nyelvű, nemcsak Magyarországon, hanem például New Yorkban és Osakában is kapható magazint.

A tizenötödik, jubileumi szám tavaszi/nyári kiadása csakis a férfiakra koncentrál és két címlappal jelentkezik. A Perlaki Márton által készített borítón Mihalik Enikő legesélyesebb utódja, Axente Vanessa és dús haja látható, a másik címlapon Surányi Miklós képén a belga modell, Benoni Loos pózol kék Prada sapkában.

A lapban olyan kortárs magyar és külföldi férfiakat mutatnak be, akik meghatározó alakjai a nemzetközi alkotói szférának. Az új the Room bemutatja Csákány Istvánt, aki ellentmondásos szobraival vált ismertté, szemléletmódja szándékosan anti-intellektuális. Témaválasztása gyakran esik a munka és a dolgozói lét problémáira. Interjú olvasható a The Business of Fashion weboldal alapítójával, Imran Amed-del és személyes életébe enged bepillantást a Calvin Klein kreatív igazgatója, Francisco Costa is.

A lapban helyet kapott a nemzetközileg elismert építész és látványtervező, F. Kovács Attila és a japán Makoto Azuma, aki rockzenészből lett virágkötő. A címlapfotózást és háttérmunkákat alábbi kisfilmben megnézheti, a the Roomot pedig például az Írók Boltjában keresheti:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta