no

Trendi és nagyon csipkés a MÁS legújabb kollekciója

A fiatal magyar tervezőcsoport, a MÁS új kollekciója modern, hordható és a csipkétől szexi. A tervezők, Sármán Nóra és Földi Petra szerint visszajön a sokaknak előnyös body.

Az idei kollekció is tele van meglepetésekkel, a modern, pasztellszínű darabokat  nőies csipkével, puha pamuttal és neonsárga betétekkel kombinálták a tervezők. Az új kollekcióban megjelennek a bodyk is, öt különféle variációban. A MÁS plexinyakláncok is megváltoztak egy kicsit az új szezonban, színesebbek és szétszedhetőek lettek.

A Burján Kata, Földi Petra, Kocsis Anna, Mátrai Miklós, Sármán Nóra és Veress Réka által 2004-ben alapított tervezőcsoport évek óta dolgozik együtt. Az új munkában részt vevő egykori Divatkreátor győztes, Sármán Nóra a MOME-n végzett, majd fél évet a London College of Fashion-ben tanult. Érdekli a menyasszonyi-ruha tervezés, a világ egyik legjobb esküvői-ruha cége, a Cymbeline 2006-os katalógusának borítójára tette azt a ruhát, melyet Nóra a nekik tervezett, de a londoni menyasszonyi-ruha szakvásár meghívóján az ő ruhája volt látható.

A kollekció másik tervezője, Földi Petra is a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett 2009-ben, diplomamunkáját a Múzeumok Éjszakáján mutatta be a Millenárison két évvel ezelőtt. Munkái jellemzően futurisztikusak és élénk színűek. Hatással van rá a kortárs építészet.

A MÁS teljes, tavaszi-nyári kollekciója megtalálható a Hybridart Design Shopban a belvárosban, az árakról sajnos nincsenek információink.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra