Menő lehet a hónaljig felhúzott lúzernadrág?

Aki nincs elég hosszú lábakkal ellátva, az jó esetben inkább kerüli a csípőszabást, és magasderekú nadrágot hord, hogy optikailag javítson az arányokon. Így vagyok ezzel én is, úgyhogy akár örülhetnék is a Viktor & Rolf nyakignadrágjának, de mégsem őszinte a mosolyom.

Ugyanis az elölről még egészen viselhetőnek tűnő nadrág – ami feketében nem is olyan ormótlan –hátulról sajnos siralmas és látványosan rossz segget csinál viselőjének. Ráadásul azokra a faszikra emlékeztet, akiket 30 fölött is az anyjuk öltöztet, és beletűrik az inget a hónaljig húzott márványkoptatott farmernadrágba, rájuk meg ki szeretne hasonlítani? Az meg már mellékes, hogy 1495 dollár, azaz kb. 325 ezer forint az ára, bár most, hogy már csak nagy méret van belőle, 166 ezer forintból is megúszhatjuk a bevásárlást.

Döntsék el önök, hogy számít-e, milyen a seggünk, ha már úgyis mell fölött hordjuk a derekunkat, vagy az már mindegy is, mert ennél a ruhánál nem azon múlik a menőség vagy a cikiség? Ön szerint hordható egy ilyen váll nélküli, elszabott nadrágnak tűnő cucc, vagy inkább kiröhögne, ha ebben látna a körúton?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (21496) (4244) Ciki!
Mustra