OFFLINE

Menő lehet a hónaljig felhúzott lúzernadrág?

2012. április 30., hétfő 10:27

Aki nincs elég hosszú lábakkal ellátva, az jó esetben inkább kerüli a csípőszabást, és magasderekú nadrágot hord, hogy optikailag javítson az arányokon. Így vagyok ezzel én is, úgyhogy akár örülhetnék is a Viktor & Rolf nyakignadrágjának, de mégsem őszinte a mosolyom.

Ugyanis az elölről még egészen viselhetőnek tűnő nadrág – ami feketében nem is olyan ormótlan –hátulról sajnos siralmas és látványosan rossz segget csinál viselőjének. Ráadásul azokra a faszikra emlékeztet, akiket 30 fölött is az anyjuk öltöztet, és beletűrik az inget a hónaljig húzott márványkoptatott farmernadrágba, rájuk meg ki szeretne hasonlítani? Az meg már mellékes, hogy 1495 dollár, azaz kb. 325 ezer forint az ára, bár most, hogy már csak nagy méret van belőle, 166 ezer forintból is megúszhatjuk a bevásárlást.

Döntsék el önök, hogy számít-e, milyen a seggünk, ha már úgyis mell fölött hordjuk a derekunkat, vagy az már mindegy is, mert ennél a ruhánál nem azon múlik a menőség vagy a cikiség? Ön szerint hordható egy ilyen váll nélküli, elszabott nadrágnak tűnő cucc, vagy inkább kiröhögne, ha ebben látna a körúton?

3852 szavazat 21118 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta