no

A celebek mindig a ruhához lakkoznak

Az idei körömlakktrendeket egyszer már szemléztük –élénk és púderszínek közül érdemes válogatni–, nézzük, a celebek körömszakértői milyen csodákat építenek a hírességek körmére egy-egy vrös szőnyeges megjelenés alkalmából. A tanulságot könnyű levonni, az a lényeg, hogy a körömlakk színe egyezzen, de legalábbis harmonizáljon az öltözet színeivel.

korom

Katy Perry például talpig zöld, kicsit idétlen ruhájához méregzöld, csillámos körmöket csináltatott: pont olyan, mintha valami gusztustalan zselébe nyúlt volna, mentségére legyen mondva, hogy a Kids' Choice Awards-ra ment, ahová pont illendő ilyen bohókás szettben érkezni.

Kinek a legjobb a manikűrje?

Beyoncé lánya, Blue Ivy születés után kattant rá a kék színre, akkor festette körmeit is a kék különböző árnyalataira. Hozzá hasonlóan Katherine McPhee színésznő is kékben utazott egy New York-i gálán, és ő is úgy döntött, türkiz ruhájánál világosabb árnyalatú lakkal keneti be körmeit.

Ha már gálák: Reese Witherspoon is azonos színű lakkal tette érdekesebbé megjelenését januárban az Aranyglóbuszon. Vörös Zac Posen ruháját is mindenki teli találatként emlegette, az estélyihez illő körömlakk csak hab a tortán.

Listánkon egyetlen olyan celeb van, aki világos színű körömlakkra voksolt: Ellie Kemper, az Office színésznője babarózsaszín ruhájához készíttetettet púderszín manikűrt. Nézze meg a különböző manikűröket galériánkban, és szavazzon, önnek melyik ruha-körömlakk páros tetszik legjobban?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek