OFFLINE

A celebek mindig a ruhához lakkoznak

2012. április 29., vasárnap 17:07

Az idei körömlakktrendeket egyszer már szemléztük –élénk és púderszínek közül érdemes válogatni–, nézzük, a celebek körömszakértői milyen csodákat építenek a hírességek körmére egy-egy vrös szőnyeges megjelenés alkalmából. A tanulságot könnyű levonni, az a lényeg, hogy a körömlakk színe egyezzen, de legalábbis harmonizáljon az öltözet színeivel.

korom

Katy Perry például talpig zöld, kicsit idétlen ruhájához méregzöld, csillámos körmöket csináltatott: pont olyan, mintha valami gusztustalan zselébe nyúlt volna, mentségére legyen mondva, hogy a Kids' Choice Awards-ra ment, ahová pont illendő ilyen bohókás szettben érkezni.

Kinek a legjobb a manikűrje?

 • 11
  Katy Perry
 • 5
  Beyoncé
 • 73
  Reese Witherspoon
 • 15
  Katherine McPhee
 • 7
  Ellie Kemper
 • 31
  Chiara

Beyoncé lánya, Blue Ivy születés után kattant rá a kék színre, akkor festette körmeit is a kék különböző árnyalataira. Hozzá hasonlóan Katherine McPhee színésznő is kékben utazott egy New York-i gálán, és ő is úgy döntött, türkiz ruhájánál világosabb árnyalatú lakkal keneti be körmeit.

Ha már gálák: Reese Witherspoon is azonos színű lakkal tette érdekesebbé megjelenését januárban az Aranyglóbuszon. Vörös Zac Posen ruháját is mindenki teli találatként emlegette, az estélyihez illő körömlakk csak hab a tortán.

Listánkon egyetlen olyan celeb van, aki világos színű körömlakkra voksolt: Ellie Kemper, az Office színésznője babarózsaszín ruhájához készíttetettet púderszín manikűrt. Nézze meg a különböző manikűröket galériánkban, és szavazzon, önnek melyik ruha-körömlakk páros tetszik legjobban?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta