Csókolózó modellekel kampányol a H&M az AIDS ellen

A héten kerül a H&M üzleteibe az ötödik Fashion Against Aids kollekció. A 2008 óta minden évben megszervezésre kerülő kezdeményezés célja az AIDS elleni küzdelem, a kapszulakollekció minden eladott termékéből 25%-ot az AIDS- és HIV-megelőzéssel foglalkozó szervezetek kapják. Az idei Fashion Against Aids kollekciót április 26-tól lehet megvásárolni az online webshopban, illetve a budapesti Allee-ban, az Europeumban és a Forum Debrecenben.

Az új minikollekció a tavalyiakhoz képest sokkal feltűnőbb és vidámabb lett, a megszokott hippis strandruhákon és kiegészítőkön kívül idén fürdőlepedő, sebtapasz és nyakba akasztható iPhone tok vásárlással is segíthetjük az AIDS ellen küzdő alapítványokat.

A kampány népszerűsítésére olyan modellpárokat kértek fel mint például az amerikai szupermodell, Kel Markey és modell pasija, Miles Garber vagy a Benetton kampányból ismerős Mackenzie Hamilton és Taylor Fuchs.

A kampányhoz csatlakozni is lehet, nem csak 170 cm felett: bárki részese lehet, aki kedvet érez arra, hogy párjával feltöltse magát a H&M oldalára (itt). A feltöltött smárolós kép nem csak öncélú magamutogatás, minden fotó további egy dollárral támogatja a Fashion Against Aids projectet.

A kisfilmben megnézheti, hogy csókoloznak a modellek Chad Valley zenéjére:

Oszd meg másokkal is!
Mustra