no

Keverve jó a virágminta

Az idén első számú kedvenc pasztell színek mellett a másik fő trend az ébredő természetre emlékeztető romantikus virágminta, mely nagy méretű, szinte élethű nagyságban kerül vászonra. Ebben a szezonban az az igazán menő, ha a legegyszerűbb szabást is feldobó mintákat keveri egymással. Lássuk, mit ajánlanak kedvenc high street márkáink a virágminta-kedvelőknek.

Maarten Van Der Horst és a Topshop virágmintái
Maarten Van Der Horst és a Topshop virágmintái

A Topshop kedveli a designer-együttműködéseket, a cég ezúttal a holland származású, londoni székhelyű Maarten Van Der Horsttal kollaborált. A tervező a 2012-es tavaszi szezon kulcsfontosságú elemeit használta fel a kapszulakollekció megálmodásához, így a fővonalakat követve készítette el Hawaii-mintás, merész darabjait, melyeket nemcsak a nyári szezonra ajánl a tervező. A mini gyűjtemény május 4-től lesz elérhető a Topshop boltokban és a topshop.com-on.

A törökök egyik kedvenc márkája, az Atalar is tervezett virágmintás együtteseket, a cég a kampányképeit is színes, vidám hangulatúra készítette Naty Chabanenko főszereplésével, aki egy hatalmas virággal a fején pózol Nihat Odabasi kamerája előtt.

Atalar 2012-es nyári ruhái
Atalar 2012-es nyári ruháiNihat Odabasi

Mary Katranzout a virágos völgyeken kívül a minták megtervezésénél az autóbalesetek és az akváriumok élővilága is inspirálta. Könnyű, szellős selyemruháit ujjatlan, ¾-es ujjú és rövidujjú fazonban is elkészítették. A klasszikus, sokoldalú formáiról ismert tervező mintás ruháinak minden női gardrób örülne.

Mary Katranzou 2012-es kollekciója
Mary Katranzou 2012-es kollekciója

A hazai, megfizethető márkák is felkészültek a virágdömpingre, a Zarában 6595 és 9995 forint között vannak egész jó mintájú szoknyák, ott láttuk a legtöbb elöl rövid, hátul hosszított fazonú nyári szoknyát. A Mangóban 6595 forint egy virágmintás blúz, a H&M-ben 5990 forintért  már kapunk púderszínű virágmintás ruhát.

Virágmintákért kattintson a képre!
Virágmintákért kattintson a képre!
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek