OFFLINE

Állati lett a Dolce&Gabbana új bringája

2012. április 26., csütörtök 16:40

Újabb biciklit dobott piacra a Dolce&Gabbana, méghozzá Animalier Bike néven – írja a The Life Files. Nomen est omen, a névnek megfelelően a 2012-es tavaszi-nyári kollekció részeként bemutatott bringa párducmintát és 24 karátos aranyozást kapott. Ettől eltekintve egy somogydöröcskei néni bicója is lehetne sárvédővel, hátsó csomagtartóval és elülső kosárkával. A canga 1400 fontba (közel félmillió forintba) fog az első tippek szerint kerülni.

Dolce-Gabbana-Bicycle
Fotó: Dolce & Gabbana

A divatbringák kora régóta tart: Ralph Lauren, Missoni és Kate Spade is kirukkolt egy kollekcióval a Los Angeles Times cikke szerint, de a Paul Frank majomarcát is rányomták pár ovisnak tűnő kerékpárra. A Chanel műbőrszerű anyaggal bevont láncvédője és táskája pedig egész döbbenetesen fest a divatcég által összerakott biciklin.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta