OFFLINE

A Tejben-vajbant ezentúl a Díványon találja

2012. április 25., szerda 17:15

A Tejben-vajban a Velvet trend- és kényeztetésügyi blogjaként működött több mint 5 évig, mostantól az Index női életmódmagazinja, a Dívány egyik blogjaként jelenik meg.

stockfresh 367922 mismatched-shoes sizeM

Témái eddig is főként nőknek szóltak, ez ezentúl sem lesz másként, sőt: kevesebb lesz a villantás, több a divathír. A sok trendi poszt közé természetesen be fog férni egy-egy jól megszokott, celebes címlapkép, Photoshop-disaster, és estélyiruha-összeállítás, de több helyet kapnak a magyar tervezők és az érdekes ruhák. Nem tűnik el a Menő/Ciki rovat, ahogy az eddigi szerzők sem, és a blog stílusa sem fog nagyban változni, ezentúl is megkapja mindenki a napi divatadagját a Tejvajtól – többet, jobbat, ígérjük, tetszeni fog.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta