Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Így sminkeljen, ha be van rúgva

2012. április 24., kedd 13:46

Kevés igazán hasznos tudást adó videó van a Youtube-on, a Huffington Post azonban felhívta a figyelmünket egyre. Jenna Marbles (blogger, humorista) ugyanis azt tanítja meg, hogyan kell reszkető kézzel arcot rajzolni magunknak. Elmondása szerint mindezt azért teszi, mert nem talált hasonló videót. Nézzék meg, elejétől a végéig tökéletes, csak nagyon csúnyán beszél, úgyhogy óvatosan.

Marbles egyetlen haszontalan tippje, hogy nem kell nyitott szemmel felvinni az alapozót, hiszen úgy sem látjuk rendesen, mit csinálunk – de ha tényleg részegek vagyunk, akkor csukott szemmel minden sokkal rosszabb. A többi tanács viszont jó: "ne moss arcot, mert még a végén megfulladsz". "Ha nem tudod elég jól mozgatni az ecsetet, mozgasd az arcod." "Ne szúrd ki a szemed."

Marbles valószínűleg csak eljátssza, hogy berúgott a dinnyelészerű löttytől, de így is nagyon kedves és megértő – például amikor közli, hogy nem baj, ha pirosítóval festünk szemet, megtörténik az ilyen. "Csak csukd be a szemed, és vidd fel azt a szart." És a videó egész hasznos addig, amíg el nem kezd bohóckodni a műszempillával. Ha hozzánk hasonlóan szerelembe esett a hölggyel, lájkolja itt, és nézze meg ezt a videót, amin nem részeg, viszont az eddigieknél is hasznosabb tanácsokat ad. És van még néhány.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta