OFFLINE

Cicikkel reklámoz parfümöt a Victoria's Secret

2012. április 24., kedd 09:03

A Victoria's Secret kreatív elméi valószínűleg úgy dolgoznak, mint a jó hentesek: gondolatban elemeikre bontják a modelljeiket, és osztályozzák, melyik testrész mire jó. Nemrég fenekekkel reklámoztattak bikinit, most pedig mellekkel népszerűsítenek új parfümöt.

A Love is Heavenly reklámjában Erin Heatherton, Lindsay Ellingson és Elyse Taylor modellek láthatók. A Victoria's Secret modelleket Michael Bay rendezte össze Miamiban. Az alábbi videón azt is megnézheti, hogyan zajlott az aktuális bugyigarnitúra fotózása.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta