OFFLINE

Ha unja a rúzst, fessen rókát a szájára!

2012. április 22., vasárnap 09:24

Paige Thompson, a Viridis-Somnio néven alkotó amerikai testfestő művész megalkotta a Animal Lipstick Art-ot, vagyis az állatos rúzsozást. A művésznő a saját ajkain kezdett el próbálkozni, hogy is lehetne szimpla színezés helyett cuki állatokkal díszíteni az ajkakat. Az ügyeskezű testfestő festett már rákot, pandát, méhecskét és rókát is, vörös lompos farkastul. Tervezi egy how-to videó csatorna indítását, ahol bárki könnyen megtanulhatja, hogyan fessen magának ajakállatot.

Még több vicces állatos rúzsért kattintson!
Még több vicces állatos rúzsért kattintson!
Fotó: Paige Thompson

Mi már nagyon várjuk, addig is itt van néhány kép, lehet tervezgetni hogy méhecskés vagy rákos szájjal menjünk legközelebb moziba.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta