Armaniban hergeli majd a közönséget Lady Gaga

lady-gaga

Giorgio Armani a napokban nyilvánosságra hozta azoknak a színpadi ruháknak a terveit, amelyeket a bizarr öltözékeiről ismert énekesnő visel majd Born This Way Ball turnéján. A vázlatok alapján nem kell félni, Lady Gaga továbbra sem kóruslepelben lép majd a rajongók elé, lesz minden, ami szemnek és szájnak ingere a tüske- és kristálytengeren keresztül a PVC-n át a billentyűs fejdíszig.

Az olasz divattervező, aki már a 2010-es Monster Ball turnéhoz is álmodott meg jelmezeket, természetesen nagyon örül, hogy ismételten együtt dolgozhat az énekesnővel, hiszen lenyűgözőnek találja, ahogy Lady Gaga bánik a divattal, hogy a ruhái segítségével építi fel a karakterét. „Nagyon sokrétű tehetség és nagyon intelligens. Nagyon ösztönző és kreatív élmény színpadi ruhákat tervezni számára” – örvendezett Armani.

Lady Gaga egyébként nemcsak fellépésekhez húz magára egy-egy kreációt az ismert tervezőtől, néha a vörösszőnyeges eseményeken is Armaniban feszít. Így volt például a 2010-es Grammy-gálán is. Ez akkor sokakat meglepett, hiszen korábban úgy tűnt, hogy inkább az olyan designerekért rajong, mint Gareth Pugh vagy Alexander McQueen, illetve Nicola Formichetti, aki főként stylistként segíti a munkáját. Az olasz Vogue divatszerkesztője, Enrica Ponzellini egyébként már két éve azt javasolta, hogy a nagyon bizarr öltözékeit cserélje le ismert tervezők kevésbé meghökkentő, de azért így is látványos darabjaira.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek