OFFLINE

Armaniban hergeli majd a közönséget Lady Gaga

2012. április 22., vasárnap 13:58

lady-gaga

Giorgio Armani a napokban nyilvánosságra hozta azoknak a színpadi ruháknak a terveit, amelyeket a bizarr öltözékeiről ismert énekesnő visel majd Born This Way Ball turnéján. A vázlatok alapján nem kell félni, Lady Gaga továbbra sem kóruslepelben lép majd a rajongók elé, lesz minden, ami szemnek és szájnak ingere a tüske- és kristálytengeren keresztül a PVC-n át a billentyűs fejdíszig.

Az olasz divattervező, aki már a 2010-es Monster Ball turnéhoz is álmodott meg jelmezeket, természetesen nagyon örül, hogy ismételten együtt dolgozhat az énekesnővel, hiszen lenyűgözőnek találja, ahogy Lady Gaga bánik a divattal, hogy a ruhái segítségével építi fel a karakterét. „Nagyon sokrétű tehetség és nagyon intelligens. Nagyon ösztönző és kreatív élmény színpadi ruhákat tervezni számára” – örvendezett Armani.

Lady Gaga egyébként nemcsak fellépésekhez húz magára egy-egy kreációt az ismert tervezőtől, néha a vörösszőnyeges eseményeken is Armaniban feszít. Így volt például a 2010-es Grammy-gálán is. Ez akkor sokakat meglepett, hiszen korábban úgy tűnt, hogy inkább az olyan designerekért rajong, mint Gareth Pugh vagy Alexander McQueen, illetve Nicola Formichetti, aki főként stylistként segíti a munkáját. Az olasz Vogue divatszerkesztője, Enrica Ponzellini egyébként már két éve azt javasolta, hogy a nagyon bizarr öltözékeit cserélje le ismert tervezők kevésbé meghökkentő, de azért így is látványos darabjaira.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta