OFFLINE

Gisele Bündchen ötéves unokahúga betört a divatszakmába

2012. április 19., csütörtök 14:32

Duda Bündchen mindössze ötéves, de már híres és gazdag nagynénje nyomdokaiban jár. A brazil szupermodell ifjú rokona tavaly még csak a Brandili Mundi reklámarca volt, de a kampánya annyira jól sült el, hogy saját kollekciót tervezhetett a márkának – írja a Forbes. A Duda Bündchen For Brandili Mundi várhatóan júliusban debütál a boltokban. A ruhadarabok természetesen környezetbarát anyagból készülnek, aminek a kedves nagynéni nagyon örülhet, hiszen az ENSZ Környezetvédelmi Programjának egyik jószolgálati nagykövete, és nemrég őt választották meg a világ legzöldebb hírességének.

Germano Costa, a Brandili Textil marketingigazgatója részletesen mesélt a közös munkáról. Állítása szerint Duda Bündchen felvázolta, hogy milyen mintákat, fazonokat és egyéb részleteket szeretne viszontlátni, és ennek alapján készültek el a közös kollekció darabjai. Természetesen minden egyes tervet jóváhagyattak a fiatal tervezővel, akinek kreációi a Germano Costa szerint biztosan nagyon tetszenek majd a célközönségnek.

A reklámkampányt Duda Bündchen szülővárosában, Porto Alegrében forgatták egy közel 30 fős stábbal. Ahogy illik, Gisele Bündchen testvére, Raquel Bündchen és a kedves papa, Paulo Borges is jelen volt. A Forbes szerint egyébként Brazíliában most érdemes igazán gyermekruhával foglalkozni, ugyanis a 4,5 milliárd dolláros iparág 15 százalékát ez teszi ki. Egy helyi felmérés szerint egyébként a szülők 38 százaléka hagyja, hogy a gyermek mondja ki az utolsó szót, ha ruhát vásárolnak, és 44 százalékuk bizony sokkal többet költ a plázákban, ha az utódok is elkísérik őket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta