OFFLINE

Furcsa tankinik és tangás modellek a fehérorosz fehérnemű bemutatón

2012. április 19., csütörtök 06:05

A Minszktől északre fekvő Lahojszk síterepet népszerűsítették azon a fehérorosz divatbemutatón, amit egy gazdasági találkozó végén tartottak a városban.

Az eseményről nagyon keveset árultak a hírügynökségi jelentések, de az biztos, hogy fehérorosz modellek mutatták be fehérorosz tervezők ruháit, és a modellekről semmiképpen sem lehetett azt elmondani, hogy az anorexiás vonalat képviselték volna. A tanga, és a furcsa tankiniszerű megoldások domináltak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta