OFFLINE

Katy Perry most éppen lila

2012. április 18., szerda 07:31

Az énekesnő majdnem olyan sűrűn váltogatja a hajszínét, mint más a fehérneműjét, és a legfrissebb fotók alapján most éppen a lila a kedvence. Már a Nickelodeon díjkiosztóján is lehetett látni, hogy kicsit megunta a kék színt, a Coachella Fesztiválon viszont egyértelművé vált, hogy egy újabb szín mellett tette le a voksát. Katy Perry az utóbbi két évben egyébként volt már fekete, sötétszőke, halványszőke, vörös, rózsaszín is, emellett kipróbálta milyen az, ha csak pár színes tincs van az ember hajában, és újra divatba hozta a színes parókákat. Nem tudjuk, hogy mi lesz a következő szín, de persze még van miből válogatni, esetleg kipróbálhatná a Willow Smith-féle zöldet, vagy megőszülhetne, ahogy azt Kelly Osbourne tette.

Mi legyen a következő szín?

 • 98
  Fűzöld
 • 55
  Napsárga
 • 55
  Narancssárga
 • 95
  Mogyoróbarna
 • 62
  Galambszürke

A képek alapján Katy Perry egyébként nem csak átszíneztette a haját, de meg is hosszabbíttatta, hiszen márciusban még csak a válláig sem ért a frizurája, most pedig a melléig ér. Az eredetileg szőke sztár haját egyébként Rita Hazan gondozza, és szerinte a celeb igenis törődik haja egészségével. „Tudom, hogy rendszeresen ápolja a haját, mert mindig felhív, hogy újabb adag terméket kérjen. Komolyan veszi ezt a kérdést, és tisztában van azzal, hogy nem elég, ha néha elmegyünk a fodrászhoz, hanem otthon is törődnünk kell a frizuránkkal” – nyilatkozta Hazan.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta