OFFLINE

Minden, amit tudni akart Angelina Jolie gyűrűjéről

2012. április 17., kedd 13:52

Éveket várt a világ, hogy Brad Pitt végre eljegyezze Angelina Jolie-t. Most végre megtört a jég, a pár valamikor az oltár elé áll.

tk3s ajolieskinny041612 02
Fotó: Blanco-rod-kmm/x17online.com

A gyűrűt Robert Procop ékszerész alkotta meg, aki már korábban is dolgozott együtt Jolie-val. A Style of Jolie kollekciójával egy karitatív szervezetet támogattak még 2009-ben - írta a New York Fashion.

Procop a WWD-nek elmondta, hogy Pitt egy éve kereste meg, és azóta teljesen a gyűrűnek szentelte magát. Miután megtalálták a megfelelő gyémántot, egy hosszúkás gyűrűt tervezett, ami pontosan Jolie kezéhez passzol. A gyémántot kisebb kövek egészítik ki, és az egész nagyon személyes lett. A színész az egész folyamatot végigkísérte, és tevékenyen részt vett a munkában.

Nem tudni, hogy Brad Pitt mennyit fizetett a becses darabért, de valahol 250.000.-1.000.000 dollár közé teszik az értékét.

Michael O'Connor ékszer szakértő szerint egy 6 karátos gyűrű általában 250.000 dollárba kerül, és mivel ennek a gyűrűnek a vágása miatt nincs túl sok fazettája, ezért nagyon jó minőségű gyémántot kellett választani, hogy jól verje vissza a fényt.

Azt még nem tudni, mikor kerül sor az esküvőre. Idén nyáron a pár nagy valószínűséggel elfoglalt lesz, mert Sir Ridley Scott filmjében fognak együtt szerepelni, melyet júniusban kezdenek el forgatni Európában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta