OFFLINE

Így lett Emma Watson kislányból jó nő

2012. április 17., kedd 07:57 |

Amikor Emma Watson 2001-ben debütált a Harry Potter és a bölcsek köve mozifilmben, mint Hermione Granger, rögtön mindenki kedvencévé vált. Aztán ahogy teltek az évek - az Alexander McQueen, a Valentino és a Chanel divatházak hathatós segítségével - a kislányból igazi felnőtt sztár lett, aki otthonosan mozog a hollywoodi vörös szőnyeg világában.

Miközben Watson továbbra is Granger szerepét alakította a Harry Potter széria újabb és újabb részeiben, beiratkozott a Brown Egyetemre, valamint megjelent a divat világában is, mint a Burberry márka arca. 2010-ben meglehetősen sokkolta rajongóit, mikor az év augusztusában levágatta hosszú haját és Mia Farrowra emlékeztető frizurával jelent meg. Most egy Vouge címlappal és egy Lancome, valamint több filmes szerződéssel a háta mögött izgatottan várjuk, hogy mit láthatunk tőle legközelebb a filmvásznon és a mozi világán kívül.

Watson 22. születésnapja alkalmából (ami április 15-én volt) a Huffington Post után szabadon vessünk egy pillantást az alábbi galériára, és nézzük meg, hogyan változott a szemünk előtt ez a színésznő. Ne felejtsük el Watson kísérletezését a hajpótlással és a tetoválással sem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta