OFFLINE

Drámai szemfestések a vörös szőnyegről

2012. április 15., vasárnap 09:21

A továbbra is népszerű füstös, élénk, erős színekben pompázó sminktrend a sztárok szeme körül is elég gyakori, főleg ha eseményeken kell felvonulni.

A strasszokkal, fémlapocskákkal felturbózott szemfestéseket hétköznapokra nem igazán ajánljuk, de ha bepróbálkoznának valami erősebb bulisminkkel, galériánkban van minden: cicás, határozott vonalak, elmaszatolt kontúrok, elegáns ívek és extrém megoldások is. Az erős szemekhez általában natúr szájfestés jár, de mutatunk ellenpéldát is, kattintson a celebek legmenőbb szemfestéséért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta