OFFLINE

Fehéríti a puncit egy intim mosakodó

2012. április 14., szombat 09:11

Clean and Dry Intimate Wash – így hívják azt az Indiában piacra dobott intim mosakodógélt, ami amellett, hogy tisztaságot ígér, még a puncit is fehéríti. A hirdetésre a Huffington Post hívta fel a figyelmet, íme.

A bőrvilágosítás kérdése, mint a lap írja, messzire nyúlik vissza Indiában és Ázsiában, és mindig is széles körű vitákat váltott ki. Számos hirdetésben sötétebb bőrű nők keseregtek azon, hogy nem világosabb tónusú az arcuk, és mi is írtunk már címlapon világosított bőrű nőről.

Indiában nemcsak bőrvilágosító krémeket lehet kapni, hanem telefonos alkalmazást is, amellyel saját fotóin sápaszthatja magát a felhasználó. A bőrfehérítés nemcsak Ázsiában, Afrikában is menő, a jamaikai nők például olykor veszélyes anyagokból, házilag kotyvasztanak kenőcsöket, hogy sápadtabbnak tűnjenek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta