OFFLINE

Victoria Beckham leginkább ijesztő a Harper's Bazaarban

2012. április 12., csütörtök 15:00

Victoria Beckhamet még nem láttuk úgy, ahogy a májusi, kínai Harper's Bazaarnak fotózták. Az énekeslányból lett divattervező-celeb élénkvörös hajjal, szigorú és dús szemöldökkel, mellközt mutatva pózolt, így:

Beckhamné, a jövőből jött lövő
Beckhamné, a jövőből jött lövő

Beckhamné karakteres, finom ívű arcát a két hosszan lelógó, fémes izé szépen keretezi. Hogy a golyós-madaras kompozíció a fejdísz része volna, vagy túlméretes fülbevaló, az sajnos nem derül ki. (Remélhetőleg az előbbi, ellenkező esetben a celeb fülei már valószínűleg derékig érnek.) A címlapozás mindenesetre jól megy neki mostanában.

A fotót Chen Man készítette, aki egyre felkapottabb fotós a kínai divatiparban. Az 1980-ban született művésznő a pekingi Central Academy of Fine Arts képzésein alakította ki digitális utómunkával felturbózott stílusát, és láthatóan szeret kísérletezni. Képeit itt és itt nézegetheti, vagy például a Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan és az Esquire egyes címlapjain.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta