OFFLINE

Keira Knightley-ről fülledt erotikájú képek készültek

2012. április 9., hétfő 16:55

Keira Knightley az Interview Magazine áprilisi címlapjára került.

Keira-Knightley-Interview-Magazine-0412-12
Fotó: Marcus Piggot, Mert Alas

A Mert & Marcus által fotózott fekete-fehér sorozatban Knightley Louis Vuitton, Balenciaga, Diane von Furstenberg és YSL ruhákban pózol, miközben a 30-as évek stílusában cigarettával a szájában füstfelhőket ereget. A színésznőre nem jellemző ez a dögös kinézet, inkább visszafogott szépségét szokták hangsúlyozni a fotókon.

Knightley ennek ellenére imád vetkőzni, érdemes összehasonlítani mostani sorozatát a 2007-ben Sam Taylor-Wood által fotózottal. Az akkori címlapkép szintén az Interview számára készült, de mintha egy másik ember lenne rajta. Lehet, hogy a Veszélyes vágy című Jung és Freud életét bemutató film hozta ki belőleeddig rejtegetett énjét?

A 2007-es Knightley címlap
A 2007-es Knightley címlap

A magazin képeiért kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta