OFFLINE

David Beckham nem elég szexi a betiltáshoz

2012. április 9., hétfő 09:15

A brit médiahatóság végül mégsem találta annyira veszélyesnek a gyerekekre David Beckham H&M-nek készített, alább videóként látható reklámját, hogy betiltassa, írja a Huffington Post. A 36 éves focista egy szál alsóneműben pózol a képeken, de a hatóság megengedő volt, és csak “közepesen szexuális tartalmúnak” nyilvánította.

Mennyire erotikus ez?

  • 53
    Nagyon!
  • 104
    Közepesen
  • 204
    Mint egy parlamenti közvetítés

“Bár néhány néző ízléstelennek találta a képanyagot, arra jutottunk, hogy valószínűtlen, hogy veszélyes lenne” - áll a közleményben. Ennek örömére nézzük is meg a a Burger Kingesnél azért jóval erotikusabb rövidfilmet, amiről szegény brit tévénézők majdnem lemaradtak!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta