OFFLINE

Vigyázat, a felgyorsuló szívveréstől kilátszódhat a micsodája!

2012. április 6., péntek 08:06

Egy díjnyertes holland tervező, Daan Roosegaarde hozta létre ezt a mutatós, izgalmas és sok kérdést szülő bizarr ruhadarabot. A Intimitás 2.0 nevű, intelligens anyagból készült holmi kivilágosodik, azaz átlátszóvá válik ha viselőjének szívfrekvenciája megnő.

Az amúgy sem sokat takaró, köldökig dekoltált ruhán mondjuk már nem sokat ront vagy javít, ha még átlátszó is lesz, de azért látunk fantáziát a dologban. Mondjuk egy könnyű flörtnél elég hamar kiderül, ha vevők vagyunk a pasira, aki azonnal csekkolhatja is hogy mire vállalkozik, ha belemegy a dologba. A ruha tervezője egyébként saját stílusát techno-költészetnek hívja. Igen, azt kábé így képzeltük el mi is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta