OFFLINE

Az Alexander McQueen Peggy Bundy-ra gondolt

2012. április 6., péntek 14:01

A méltán híres divatház tervezőnője, Sarah Burton valószínűleg a Rém rendes család Peggy Bundyjára gondolt a 2012-es őszi-téli cipők tervezésekor, a legtöbb darab ugyanis még Lady Gagának is túl pink, túl tollas és túl picsás lenne, viszont a sorozat háziasszonyán simán el tudjuk képzelni bármelyik kreációt. Például ezt is:

A pinkben úszó magastalpú, tollas-szőrös-rózsás szandálokon kívül teljesen jellegtelen cipők is vannak a kollekcióban, melyeket tényleg bármelyik boltban megvehetünk, pedig ugye a McQueen pont arról híres, hogy cuccaik messziről felismerhetők és mindig különlegesek – különsképp a cipői.

A sztripperekre szabott szandálokon és jókislányos bordó cipőkön kívül van pár olyan lábbeli is, amiért bárki megtanulna magassarkúban járni, és becsúszott egy Louboutin utánérzés is: a Toundra fantázianevű, 2010-es téli, szőrös csizma mását most a McQueennél vásárolhatja meg, aki anno lecsúszott róla.

Milyen a cipőkollekció?

  • 40
    Nagyon szép
  • 74
    Borzalmas
  • 68
    Van pár jó darab, de a többség szánalmas

Alig várjuk, hogy a külföldi celebnők mind Peggy Bundynak öltözzenek a különböző díjátadókra – az elképesztő rózsaszín csodákat nézze meg galériánkban, Peggy Bundy legjobb jeleneteit pedig alábbi videóban, aztán szavazzon, ön szerint mennyire sikerült jól a legendás divatház 2012-es őszi-téli cipőkollekciója!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta